De Fiat ServicePlus Pas.

Met de pas bent u verzekerd van een jaar lang pechhulp in heel Europa en een uitgebreid scala van gratis onderhoud- en reparatiediensten
De pas is 12 maanden geldig en kan jaarlijks worden verlengd. Beschikbaar voor alle merken. Voor slechts € 39,95 per jaar. De pas is bedoeld voor alle merken auto’s met een geldig Nederlands kentekenbewijs waarvan de fabrieksgarantie is verstreken. Indien de auto op naam van een leasemaatschappij staat is deze uitgesloten. Verder dient de auto in goede staat van onderhoud te zijn volgens fabrieksvoorschrift.

Neem contact op Checkstar mobiliteit service

Mobiliteitsservice

 

Pech onderweg is volledig geregeld met de ServicePlus pas. U heeft daarbij recht op de volgende punten:

De voordelen op een rij
 • Assistentie bij pech onderweg of wegslepen naar de dichtsbijzijnde officiële Fiatreparateur.
 • Vervangende auto
 • Europa dekking
 • Terug- of doorreis van inzittenden
 • Vergoeding hotelkosten
 • Toezending van onderdelen naar het buitenland!

 

 

GRATIS extra service bij onderhoud
ServicePlus pas extra service aan bij onderhoud en reparatie. Zo hoeft u niets te betalen voor de volgende services:

 • APK tijdens onderhoud aan de auto (exclusief afmeldkosten)
 • Vervangen van lampen van de buitenverlichting (uitgezonderd Xenon, LED en dagrij-verlichting)
 • Controle en bijvullen van olie en koelvloeistoffen (max. 2 liter per jaar)
 • Band reparatie met plug
 • Ruitreparatie van pitten of sterren


Voorwaarden

 

De pas is geldig voor alle merken auto’s met een geldig Nederlands kentekenbewijs waarvan de fabrieksgarantie is verstreken. Indien de auto op naam van een leasemaatschappij staat is deze uitgesloten. Verder dient de auto in goede staat van onderhoud te zijn en te zijn onderhouden volgens fabrieksvoorschrift. De pas is geldig vanaf nu verkrijgbaar voor slechts € 39,95. Heeft u nog vragen neem gerust contact op. U kunt uiteraard ook even bellen op 078 674 1202 voor meer informatie.


Service voor onderhoud en reparatie

Verzekerd

Pech onderweg is nooit leuk, komt nooit uit en gebeurt altijd ergens in “the middle of nowhere”. De Checkstar mobiliteitspas geeft u een jaar lang recht op hulp bij pech onderweg in meer dan 40 landen. Voor €35.- en voor Nederland € 12.25 incl. BTW

Er wordt altijd geprobeerd om ter plaatse de pech te verhelpen. Circa 99% van de pechgevallen die normaal binnen drie uur te herstellen zijn worden binnen drie uur verholpen, zodat u de weg met uw eigen auto kan vervolgen. Kan de auto niet binnen drie uur gerepareerd worden, dan wordt er uitgeweken naar een Checkstar garage binnen die regio, Als daar blijkt dat uw auto niet binnen twee dagen gerepareerd kan worden, dan wordt uw auto gerepatrieerd naar uw eigen Checkstar garage.

Carmelon