In onze RDW erkende werkplaats te Strijen bent u met ieder merk auto welkom voor een betrouwbare APK Keuring tegen een scherpe prijs.

De Algemene Periodieke Keuring (APK-keuring) is in heel Europa wettelijk verplicht. Bij de APK keuring wordt de auto getest op veiligheid en milieueisen. Zo moeten de remmen goed zijn en mag de auto niet teveel vervuilende stoffen uitstoten.

Meer over APK Keuren den Haan Strijen

Wist u dat een APK keuring bij den Haan Strijen gratis* is in combinatie met een grote onderhoudsbeurt? APK Keuring zonder een onderhoud beurt kost bij ons €40.- incl. BTW en Afmelden. Camper Keuring €52.00 (roetmeting komt er €46.73 incl. BTW bij) en auto voor 31-12-2005 Viergas testen of met fout in het EOBD Systeem komt er €21.66 Incl Btw bij

 

Den Haan Strijen is RDW erkend, wat betekend dit voor mij?

Om de kwaliteit te waarborgen, houdt het RDW met steekproeven toezicht op de uitvoering van de APK-keuring. Ook de keurmeester moet aan wettelijk vastgestelde eisen voldoen. Na de keuring ontvangt u een keuringsrapport. Daarin staat of uw auto is goedgekeurd of dat er bepaalde mankementen zijn die eerst verholpen dienen te worden. Bij de APK keuring wordt onderzocht of uw auto aan de minimale veiligheids- en milieueisen voldoet.

Wanneer moet ik mijn auto APK laten keuren? Wanneer is uw APK vervaldatum

Sinds 2008 is de frequentie van de APK voor personenauto’s en lichte bestelauto’s die op benzine rijden omlaag gegaan. De eerste keuring is na vier jaar, vervolgens twee keer om de twee jaar en daarna jaarlijks (4-2-2-1-1). De regeling geldt voor auto’s vanaf bouwjaar 2005. Voor auto’s die op diesel of LPG rijden blijft, vanwege de verkeersveiligheid en het milieu, de oude frequentie gehandhaafd, dus 3-1-1.

Maak een afspraak voor een APK keuring in onze werkplaats.

Hieronder kunt u (vertrouwelijk) uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een APK keuring met u in te plannen. U mag uiteraard ook even bellen op 078 674 1202 om een afspraak te maken.
Vriendelijk bedankt alvast!


Maak een afspraak voor uw APK keuring