Up-to-Date Service

Wist u dat er in uw auto meerdere volwaardige computers zitten? Deze computers, die door middel van een netwerk aan elkaar verbonden zijn, regelen alle (veiligheids)-systemen in uw auto. Regelmatige updates en goede controle van deze computers zijn daarom heel belangrijk. Na de Up-to-Date Service bij uw checkstar reparateur bent u ervan verzekerd dat de systemen in uw auto optimaal presteren!

Wanneer kunt u gebruik maken van de checkstar t Up-to-Date Service?
Als uw Fiat van 2002 of jonger is en als u zeker wilt zijn van correct werkende software in uw Fiat

Betrouwbare controle

Iedere moderne auto beschikt over computergestuurde systemen. Sommige van die systemen zijn zichtbaar, zoals de klimaatregeling, de elektrische ruitbediening en het ingebouwde navigatiesysteem. Andere systemen zijn niet zichtbaar, zoals de veiligheidssystemen en het motormanagement. Met de checkstar Up-to-Date Service worden alle systemen gecontroleerd op een correcte werking. Hierdoor is uw Fiat nog betrouwbaarder op weg.


Doe uw voordeel bij de checkstar dealer!


• Extra zekerheid door controle van de computergestuurde systemen in uw Fiat
• Schoner en zuiniger op weg door de nieuwste software

Snel de nieuwste software

Net als bij uw PC thuis, is het verstandig om regelmatig de software in uw Fiat te laten controleren en de laatste versie te installeren. De PC kan bijvoorbeeld de updates automatisch uitvoeren via het Internet, uw Fiat moet daarvoor worden aangesloten op het Fiat netwerk van de officiële checkstar reparateur Door de juiste apparatuur en de nieuwste software, waarover de checkstar Dealer beschikt, wordt de boordcomputer in slechts 15 minuten gecontroleerd en waar nodig van de nieuwste software voorzien.

checkstar Up-to-Date Service


De checkstar Up-to-Date Service wordt standaard uitgevoerd als onderdeel van het reguliere onderhoud, maar kan ook separaat uitgevoerd worden. Met de checkstar Up-to-Date Service worden alle computergestuurde systemen gecontroleerd en door de laatste software-updates bent u zuiniger en schoner op weg. Klaar terwijl u wacht!


Computergestuurde systemen controleren?