Trekhaak

Trekhaken in verschillende soorten

Wat voor trekhaak heeft u?

Afhankelijk van het merk en type auto zijn er verschillende soorten trekhaken leverbaar. U kunt kiezen uit een vaste, afneembare of wegdraaibare trekhaak. Het verschil is te vinden in het gebruiksgemak. Alle kogels zijn speciaal ontwikkeld voor een bepaald type auto en voldoen aan de wettelijke en technische richtlijnen. Welke soort trekhaak u ook kiest den Haan Strijen monteert uitsluitend de sterkste kwaliteit trekhaak die geschikt is voor alle toepassingen, zoals caravan, fietsendrager en aanhangwagen.

Vaste trekhaak

Bij een vaste trekhaak is de kogelstang aan het systeem gelast en kan niet verwijderd worden. De trekhaak is zo ontworpen dat deze perfect onder de auto past en probleemloos de gehele levensduur van de auto meegaat. De vaste trekhaak is met name geschikt bij regelmatig gebruik.Zichtbaarheid van uw kentekenplaat kogel is niet verwijderen.
• Niet geschikt in combinatie met parkeersensoren.

Afneembare trekhaak

De afneembare trekhaak monteert u door middel van meegeleverde bevestigingsmaterialen aan het systeem zodra u de trekhaak wilt gebruiken. Wanneer u de trekhaak niet gebruikt, blijft de vormgeving van uw auto in tact en blijft u niet onnodig met de broekspijp achter de kogel hangen. Bovendien blijft de kentekenplaat goed zichtbaar.


Vormgeving auto blijft in tact wanneer u de trekhaak niet gebruikt.
• Kentekenplaat blijft goed zichtbaar.
• Geschikt voor auto’s met parkeersensoren.

Wegdraaibare trekhaak

Voor een beperkt aantal automerken is een wegdraaibare trekhaak beschikbaar. In een handomdraai is de trekhaak klaar voor gebruik en kan na gebruik eenvoudig worden weggedraaid onder de auto.

Vormgeving blijft in tact wanneer u de trekhaak niet gebruikt.
• Heel makkelijk in gebruik.
• Geschikt voor auto’s met parkeersensoren.